Ημερίδα Αποτελεσμάτων Παρατηρητηρίου στην Π.Ε. Λασιθίου: Συνθήκες Διαβίωσης, Αγροτικοί Θύλακες Αποστέρησης & Καταγραφή Τοπικών Αναγκών στην Κρήτη

Την Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα: «Συνθήκες Διαβίωσης, Αγροτικοί Θύλακες Αποστέρησης & Καταγραφή Τοπικών Αναγκών στην Κρήτη». Η Ημερίδα θα υλοποιηθεί στην αίθουσα Κινηματογράφος Δρήρος στη Νεάπολη Λασιθίου καθώς και διαδικτυακά. Η συμμετοχή γίνεται κατόπιν πρόσκλησης.

Πρόγραμμα Ημερίδας


Ημερίδα Αποτελεσμάτων Παρατηρητηρίου στην Π.Ε. Ρεθύμνου: Ευρήματα Ερευνών & Καταγραφή Τοπικών Αναγκών στην Κρήτη

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα: "Ευρήματα Ερευνών & Καταγραφή Τοπικών Αναγκών στην Κρήτη". Η Ημερίδα θα υλοποιηθεί στην αίθουσα "Το σπίτι του Πολιτισμού" στο Ρέθυμνο καθώς και διαδικτυακά. Η συμμετοχή γίνεται κατόπιν πρόσκλησης.

Πρόγραμμα Ημερίδας


Ημερίδα Αποτελεσμάτων Παρατηρητηρίου: Συνθήκες ∆ιαβίωσης, ∆ιάγνωση Αναγκών & Θύλακες Αποστέρησης στην Κρήτη. Προοοπτικές Χωρικού Κοινωνικού Σχεδιασμού

Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων ερευνών του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα: "Συνθήκες Διαβίωσης, Διάγνωση Αναγκών & Θύλακες Αποστέρησης στην Κρήτη: Ευρήματα Έρευνας και Προοπτικές Χωρικού Κοινωνικού Σχεδιασμού". Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ibis Styles Hotel στο Ηράκλειο καθώς και διαδικτυακά.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Livestreaming: https://www.youtube.com/watch?v=Ex2Q95pHtDA